Authentiek oefenmateriaal Engels

Oefenmateriaal Engels voor het basisonderwijs

Heeft u al een methode Engels, maar zoekt u oefenmateriaal voor uw leerlingen? Holmwood’s heeft hiervoor oefenmateriaal ontwikkeld, speciaal voor de bovenbouw van de basisschool. Korte video’s met opdrachten om de luistervaardigheid te trainen. Maar ook leuke ‘verhaaltjes’ met vragen om de leesvaardigheid te ontwikkelen. De onderwerpen zijn afgestemd op de belevingswereld van de leerlingen.

Engels luisteren, lezen en grammatica in het vo

Holmwood’s Essentials voor het voortgezet onderwijs is zo samengesteld dat de lees- en luistervaardigheidsoefeningen volledig zelfstandig thuis door de leerling gemaakt kunnen worden, bijvoorbeeld als huiswerk. Dit biedt ruimte in de lessen voor het aanleren van de actieve vaardigheden terwijl Engels lezen en luisteren gewoon thuis gedaan worden!

Lees hoe English Essentials in de praktijk werkt!

Oefenmateriaal Engels voor het mbo en het hbo

English Essentials omvat meer dan 1000 oefeningen en een breed niveau bereik; van Pre-A1 (beginner) tot en met C2 (native speaker) conform het ERK. Holmwood’s Essentials biedt oefenmateriaal voor de praktisch ingestelde MBO-er maar ook voor studenten tijdens hun bachelor en master studie.

Probeer English Essentials gratis uit en neem een proeflicentie! Benieuwd naar de kosten? Neem contact met ons op voor scherpe offerte.

Ben je leerling of student en wil je je lees- en luistervaardigheid op het gewenste niveau krijgen? Start dan een gratis proeflicentie en verbeter je Engels vandaag nog.

Gratis proefabonnement

Onze producten op uw boekenlijst?

English Essentials: ISBN 9789082229608
English Premium: ISBN 9789082229615

English Essentials in het kort

  • meer dan 1000 oefeningen
  • lezen, luisteren en grammatica
  • studenten oefenen zelfstandig
  • leren op eigen niveau en tempo
  • inzicht in voortgang en resultaten
  • bespaart tijd: geen nakijkwerk
  • niveaus: ERK Pre-A1 – C2

Kenmerken en specificaties

 English Essentials

Authentiek materiaal