Over Holmwood’s

Holmwood’s Online Learning is opgericht om u en uw leerlingen goed Engels te laten leren. We geloven in leren door te doen. Daarom hebben we een methode ontwikkeld waarin leerlingen actief met Engels aan de slag gaan, zowel klassikaal als individueel.

Vele leerlingen, studenten en volwassenen in verschillende landen gebruiken Holmwood’s dagelijks om goed Engels te leren. Dat inspireert ons weer om verder te bouwen en nieuwe wegen in te slaan, samen met een internationaal team van enthousiaste professionals.

Deskundig, flexibel en betrokken

Wij zijn wereldwijd actief en hebben vestigingen in Nederland, Turkije en Brazilië om klanten lokaal goed te ondersteunen. Graag staan wij dicht bij u als klant en werken wij nauw met u samen om het beste uit leerlingen te halen. Als leerkracht, docent en leerling kunt u op ons rekenen, online en in het persoonlijk contact.

Ons team

Cecilia

Cecilia Babasa – Content creator

Cecilia werkt mee aan het lesmateriaal en maakt daarnaast afbeeldingen voor de methode.

Ebru

Ebru Baran – Vertaler

Ebru studeerde biologie, maar is nu docent Turks als vreemde taal. Vertaalt onze website in het Turks. Eeuwige student, would-be wereldreiziger en yoga-trainer in spe.

Kiersten

Kiersten Baschnagel – Voice-overartiest

Kiersten is onderwijsexpert en kan niet leven zonder Google en Google Apps. Eet na een licht traumatische jeugdervaring alleen vers klaargemaakte sandwiches.

nicolebertelshofer

Nicole Bertelshofer – Marketingmedewerker

Nicole komt uit Duitsland, maar voelt zich thuis overal tussen Rio en Tokio. Vertaalt de site en ondersteunt het marketingteam. Studeert Romaanse en Slavische talen en klust bij als fotograaf om haar rekeningen voor koffie en Prezls te betalen.

dagnygriffin

Dagny Griffin – Auteur/redacteur

Dagny bedenkt en schrijft de verhaallijn voor de methode. Woont in Amerika, maar schrijft met hetzelfde gemak over Groot-Brittannië.

petraeshuis

Petra Eshuis – Auteur

Petra komt uit Nederland, maar woont tegenwoordig in Amerika. Schreef de verhaallijn voor de pre-A1-niveaus. Was niet van plan om ooit verder dan 25 kilometer van haar geboorteplaats te gaan wonen. Het werd uiteindelijk ruim 6000 kilometer.

Ben Photo

Ben Gallagher – Voice-overartiest

Ben is musicus en audiospecialist. Maakt voice-overs voor teksten, oefeningen en woordenschat.

basginkel

Bas van Ginkel – Webdeveloper

Bas is medeverantwoordelijk voor de leeromgeving. Daarnaast is hij cameraman en video editor. Lost problemen op voordat ze gesignaleerd worden.

rachelhatfield

Rachel Hadfield – Content creator

Rachel komt uit Nieuw-Zeeland en woont in Thailand. Werkt mee aan de lesmaterialen en activity sheets. Spreekt alleen Engels, maar kan wel zes andere schriftsystemen lezen: Devanagari, Hangul, Hiragana, Katakana, Grieks en Burmees.

Mark_newsite

Mark Holmwood – Directeur

Mark is de oprichter van Holmwood’s en het brein achter de methode. Komt uit Groot-Brittannië, maar woont al een tijdje in Nederland. Bekend om zijn Harry Potter-bril.

Hans_newsite

Hans de Korte – Verkoop en marketing

Hans is verantwoordelijk voor verkoop en marketing. Heeft een passie voor Engels taalonderwijs. In zijn vrije tijd fanatiek windsurfer.

Candaş

Candaş Buzcu – Tester

Candaş studeerde voor tolk/vertaler aan de Hacettepe University in Ankara. Test de leeromgeving. Kan niet zonder basketbal en boeken.

lindamiguez

Linda Miguez – Content creator

Linda woont in Canada, maar heeft ook in Groot-Brittannië en Spanje gewoond. Werkt als onderwijsexpert mee aan onze lesmaterialen. Heeft geen idee hoe je #hashtags gebruikt en heeft zoveel onderwijservaring dat ze ondersteboven met leerlingen mee kan lezen.

eliseverschuure

Elise Verschuure – Illustrator

Elise studeert geschiedenis, maar leidt een dubbelleven als illustrator. Haar college-aantekeningen zijn altijd rijk gedecoreerd.

Marijn

Marijn Verschuure – Content creator

Marijn is taalkundige. Hij werkt mee aan het lesmateriaal en is het eerste aanspreekpunt voor klanten. Speelt cello en houdt van muziek die niemand kent.

fernandosouza

Fernando Souza – Tester

Fernando is docent Engels en e-learningadviseur in Rio. Hij geeft les op scholen en verzorgt cursussen voor bedrijven. Hij was ook actief als vertaler van documenten, contracten en handleidingen, maar vertaalt toch liever websites, spelletjes en apps. Nog liever zou hij rockster zijn.

Andrew Khimanin – Illustrator

Andrew is illustrator en tekent afbeeldingen bij de cursus. Woont in Oekraïne en wint van iedereen met basketbal.

shawnfitz

Shawn Fitzmaurice – Voice-overartiest

Shawn is voice-overartiest en wetenschapsvoorlichter en vader. Hij woont in North Carolina en heeft zijn eigen studio (met TARDIS-blauwe deur), SCFsounds.com Voiceover and Audio Productions.

jaredfrederickson

Jared Frederickson – Voice-overartiest

Jared is een IT-professional die zijn vrije tijd het liefst doorbrengt met zijn drie dochters en/of het aanleveren van voice-overs voor diverse projecten.

brionysparg

Briony Sparg – Voice-overartiest

Briony is radiopresentator bij het Zuid-Afrikaanse radiostation Algoa FM. Zij verzorgt voice-overs voor luisteroefeningen en woordenschat.

lauramartin

Laura Martin – Content creator

Laura is docent en EFL-specialist en werkt mee aan het cursusmateriaal.

aytenkececi

Ayten Keçeci – Coördinator Holmwood’s Turkey

Ayten is coördinator van de Turkse afdeling van Holmwood’s. Daarnaast speelt ze squash op hoog niveau.

tunclimasollu

Tunç Limasollu – Directeur Holmwood’s Turkey

Tunç is de directeur van Holmwood’s Turkey. Met zijn jarenlange ervaring als EFL-uitgever in Turkije helpt hij mensen goed Engels te leren.

miljanivankovic

Miljan Ivankovic – Illustrator

Miljan is illustrator en maakt afbeeldingen voor English Premium. In zijn vrije tijd fietst hij graag of leest hij stripboeken.

camilagomes

Camila Gomes – Testing coordinator

Camila is taaldocent en vertaler. Ze coördineert het testproces van de website. Camila reist graag, heeft in New York, Londen en Frankfurt gewoond en is recent verhuisd naar Portugal.

 

Gratis proefabonnement?

Holmwood’s biedt:

  • English Essentials: Honderden oefeningen om je vaardigheden te trainen
  • English Premium: Een volledige methode Engels voor PO en VO
  • Chinese Premium: Een cursus Chinees voor beginners en gevorderden