Flexibele Methode Engels voor nieuwkomers

Door de toename van het aantal immigranten in Nederland is de aandacht voor onderwijs aan deze groep sterk toegenomen. De geografische herkomst is divers, maar de top 3 is Syrië, Eritrea en Afghanistan. 

Engels; een goede voorbereiding op de toekomst

Naast het leren van Nederlands, rekenen/wiskunde is het Engels belangrijk omdat Engels een kernvak is in het voortgezet onderwijs en wanneer immigranten toch niet in Nederland (kunnen) blijven is Engels ook essentieel.

Het vinden van passend les- en oefenmateriaal materiaal is een behoorlijke uitdaging. De beheersing van de Nederlandse taal is vaak nog beperkt en de diverse herkomst van de immigranten brengt een breed scala aan moedertalen met zich mee, zoals Farsi, Pashto, Arabisch, Koerdisch, enz.

Leren op je eigen niveau en vanuit je eigen moedertaal

Met “English Premium” bieden wij een complete methode, geschikt voor beginners en gevorderden, met de mogelijkheid om zelfstandig leren te combineren met de klassikale les.

Wij ondersteunen 100 talen, waarmee English Premium geschikt is voor studenten uit o.a. het Midden Oosten, Afrika, Azië en natuurlijk Nederland.

Kenmerken en voordelen:

 • Doorgaande leerlijn (beginners – gevorderden; ERK Pre-A1 t/m B2)
 • Een rijke leeromgeving met veel structuur en diversiteit voor de student
 • Activiteiten voor in de les (activity sheets en digibordmaterialen)
 • Adaptief, optimale differentiatie (studenten werken op hun eigen niveau)
 • Realtime inzicht in voortgang student; geen nakijkwerk
 • Een rijke keuze in toetsmogelijkheden (online en papier)

Moeten alle studenten een eigen laptop of tablet hebben?

Nee, zeker niet. Tijdens de klassikale lessen staat actief bezig zijn met Engels centraal; vooral spreken en luisteren dus. Hiervoor is geen laptop of tablet nodig. Wilt u meer differentiëren of leerlingen een deel van de wekelijkse uren zelfstandig laten werken? Dan is het handig als leerlingen een eigen device hebben of dat u als school voldoende (computer)lokalen met pc’s of laptops beschikbaar heeft.

Kennismaken met onze methode Engels

Kennismaken met English Premium kan op verschillende manieren:

 1. Start een proeflicentie en ontdek de leeromgeving.
 2. Doe een proef van 2 maanden met leerlingen, dan ervaren u en uw leerlingen het effect van Engels leren met Holmwood’s.
 3. Nodig ons uit voor een demo op uw sectievergadering.
 4. Praat eens met docenten die Holmwood’s al gebruiken. Zij vertellen u graag meer over het effect van Holmwood’s.
 5. Advies nodig? Bel of mail ons!

Online leren en persoonlijke service

Met Holmwood’s werken betekent online leren, leuke activiteiten voor in de les, persoonlijke aandacht en goede ondersteuning bij implementatie en het gebruik. Als leerkracht en leerling kunt u op ons rekenen!

 

Gratis proeflicentie

Probeer English Premium gratis!

Gebruikers over Holmwood’s

“De leerlingen geven aan dat ze English Premium leuker vinden dan het boek wat we tot nu toe gebruikten. Ze hebben meer zin om aan het huiswerk te beginnen dan eerst.”

P. In den Haak, docent Engels – De Passie, Utrecht