Methode Engels voor vmbo, havo en vwo

Holmwood’s English Premium is een complete methode waarbij je leert aan de hand van een leuke en spannende verhaallijn vol aansprekende thema’s en spannende wendingen. De leerlingen maken kennis met leeftijdsgenoten uit de VS en Groot-Brittannië en leren op een leuke manier meer over de cultuur van Engelstalige landen.

De methode is gebaseerd op twee pijlers: (1) leren door te doen en (2) een combinatie van gepersonaliseerd leren en klassikale activiteiten.

De niveaus zijn gelieerd aan het Europees Referentie Kader. De methode omvat de niveaus Pre-A1 tot en met B2. Het niveau C1 wordt ontwikkeld.

Kenmerken en voordelen:

 • Doorgaande leerlijn PO-VO (leerlingen met een achterstand kunnen die achterstand inhalen)
 • Authentiek Engels (US & UK)
 • Aansprekende verhaallijn
 • Veel structuur en diversiteit voor de leerling
 • Adaptief en gemaakt voor optimale differentiatie
 • Een unieke geïntegreerde schrijfmodule met feedback door een echte docent
 • Activiteiten voor in de les (activity sheets en digibordmaterialen)
 • Realtime inzicht in voortgang leerlingen
 • Een rijke keuze in toetsmogelijkheden (online en papier)

Leren in context

Met English Premium krijgen leerlingen nieuwe woorden en grammatica aangeboden in de rijke context van een verhaal. Het verhaal gaat over een gezin met drie tieners en speelt zich af in New Jersey, Londen en Washington, met uitstapjes naar andere landen en gebieden. Kortom, een aansprekende mix van belevenissen, tienerthema’s en cultuur.

Unieke schijfmodule

Uren bezig met het nakijken van schrijfopdrachten? Niet met English Premium! Onze schrijfmodule bevat oefeningen die eerst door het systeem worden nagekeken en daarna door een echte docent. De leerling krijgt concrete feedback en een cijfer, zonder dat het u extra tijd kost!

Moeten alle leerlingen een eigen laptop of tablet hebben?

Nee, zeker niet. Tijdens de lessen staat actief bezig zijn met Engels centraal; vooral spreken en luisteren dus. Hiervoor is geen laptop of tablet nodig. Wilt u meer differentiëren of leerlingen een deel van de wekelijkse uren zelfstandig laten werken? Dan is het handig als leerlingen een eigen device hebben of dat u als school voldoende (computer)lokalen met pc’s of laptops beschikbaar heeft.

Kennismaken met onze methode Engels

Kennismaken met English Premium kan op verschillende manieren:

 1. Nodig ons uit voor een demo op uw sectievergadering.
 2. Start een proeflicentie en ontdek de leeromgeving.
 3. Doe een proef van 2 maanden met leerlingen, dan ervaren u en uw leerlingen het effect van Engels leren met Holmwood’s.
 4. Praat eens met docenten die Holmwood’s al gebruiken. Zij vertellen u graag meer over het effect van Holmwood’s.
 5. Advies nodig? Bel of mail ons!

Online leren en persoonlijke service

Met Holmwood’s werken betekent online leren, leuke activiteiten voor in de les, persoonlijke aandacht en goede ondersteuning bij implementatie en het gebruik.
Als leerkracht en leerling kunt u op ons rekenen!

Gratis proeflicentie

Probeer English Premium gratis!

Bekijk ook:

Gebruikers over Holmwood’s

“De leerlingen geven aan dat ze English Premium leuker vinden dan het boek wat we tot nu toe gebruikten. Ze hebben meer zin om aan het huiswerk te beginnen dan eerst.”

P. In den Haak, docent Engels – De Passie, Utrecht

“Het inzicht in de vorderingen van de leerlingen is geweldig. Met English Premium wist ik al na 3 weken welk niveau mijn leerlingen in de brugklas hebben. Normaal weet ik dat pas tussen de herfstvakantie en kerst. Hierdoor kan ik de leerlingen beter begeleiden.”

F. Klumpers – Docent Engels en ICT-coordinator – Pierson College, ‘s-Hertogenbosch