Op woensdag 29 maart organiseert Holmwood’s een jubileumevenement voor haar relaties in Beesd. Een unieke middag met interessante lezingen en workshops, ontmoeting en lekker eten.

Programma

Het programma start om 14.00 uur. Het educatieve programma omvat een plenaire lezing en twee workshoprondes. U kunt zich ter plaatse aanmelden voor de workshops.

We sluiten de middag af met een maaltijd. De eindtijd van het event is ca. 19.00 uur.

Plenaire lezing

The key principles of the flipped classroom in language teaching
Russell Stannard

Workshops

Activating grammar
Russell Stannard

From passive knowledge to active use
Henrieke van Schothorst

Building confidence with speaking and listening skills
Drew Elston

Brushing up primary teachers’ English
Arjen de Korte

De sprekers

Russell Stannard

Russell Stannard zet zich als onderwijstechnoloog in voor het gebruik van technologie in de klas. Russell is de oprichter van de website www.teachertrainingvideos.com. Met zijn werk won hij verschillende prijzen.

www.russellstannard.com

Henrieke van Schothorst

Henrieke van Schothorst is onderwijsadviseur en trainer Engels. Henrieke heeft ruime ervaring met het trainen van basisschoolteams, waarbij ze aandacht besteedt aan zowel de taalvaardigheid van leerkrachten als het beleid van de school, CLIL en internationalisering.

www.exploringenglish.nl

Drew Elston

Drew Elston is acteur en zet zich met zijn stichting Radmakker in voor taalcoaching van leerlingen, studenten en docenten door middel van workshops en rollenspellen.

www.drewelston.co.uk / www.radmakker.com

Arjen de Korte

Arjen de Korte is docent Engels in het voortgezet onderwijs. Daarnaast is hij gecertificeerd docentopleider Engels binnen het HBO en actief als trainer en onderwijsadviseur.

www.exploringenglish.nl