Heeft u ons paar weken geleden niet gesproken op Het Nationaal Onderwijs Congres in Bussum? Kom dan naar een van de volgende conferenties en wij praten u bij over onze nieuwe producten English Premium Kids (onderbouwmethode Engels) en Neue Wege (Duits cursus). Daarnaast laten wij onze verbeterde docentenomgeving zien en alle nieuwe mogelijkheden. Genoeg redenen om ons te bezoeken. Gratis giveaways horen erbij. Tot dan!

 

Landelijke Studiedag Levende Talen

Het motto van de dag luidt TAALKABAAL! Er is aandacht voor originele lesideeën, verrassende didactiek, nieuwe inzichten en opmerkelijke geluiden. Het belooft een inspirerende dag te worden, met volop gelegenheid om collega’s te ontmoeten en ideeën uit te wisselen. In workshops, bij presentaties en bij de stands van uitgevers en educatieve organisaties kunt u zich op de hoogte stellen van de nieuwste ontwikkelingen en leermiddelen op uw vakgebied.

Wanneer: Vrijdag 1 november 2019 van 08:30 tot 17.15
Waar: Beatrix Theater in Utrecht
Meer informatie

 

  

Conferentie Taal en wereldburgerschap in het vo: the next level

In onze internationaler wordende samenleving spelen taal- en (wereld)burgerschapsonderwijs een hoofdrol. Kom naar de conferentie waar deze belangrijke onderwerpen centraal staan. Grote vraagstukken zoals klimaatverandering, migratie en digitalisering vragen om een nieuwe mindset: ondernemend, flexibel, betrokken en zelfbewust. Deze vaardigheden zien we graag terug in onze leerlingen. Hierbij is taal geen doel op zich, maar een middel om de leerling te helpen uitgroeien tot wereldburger.

Wanneer: Vrijdag 15 november 2019 van 09:30 tot 17:00
Waar: Bennekomseweg 24, 6717 LM, Ede

 

 

Conference Primary English 2020

Jaarlijks organiseert Driestar onderwijsadvies een symposium die geheel in het teken van het vak Engels staat. Elk jaar staat één van de vaardigheden lezen, schrijven of spreken centraal. Het symposium is bedoeld voor leerkrachten, coördinatoren en intern begeleiders van het primair onderwijs.

Wanneer: Woensdag 29 januari 2020 van 12:30 tot 18:30
Waar: Gouda
Meer informatie

 

 

De Zeeuwse Onderwijs Tentoonstelling

Voor de eerste keer vindt de Zeeuwse Onderwijs Tentoonstelling plaats in Goes. Harald Mens is keynote spreker op deze dag. Met 25 inspiratiesessies, waaronder een sessie van Meester Mark, heeft u genoeg keuze. 

Wanneer: Woensdag 5 februari 2020 van 14.30 tot 20.15
Waar: Goese Lyceum locatie Oranjeweg 
Meer informatie

 

 

 

Conferentie: ‘Taal en wereldburgerschap in het basisonderwijs? Yes, ja bitte, oui!’

Dé conferentie over internationalisering op de basisschool. Wil je beginnen met wereldburgerschap, vvto Engels, Duits of Frans, of (digitaal) uitwisselen? Of ben je al even bezig en toe aan de volgende stap? Zet in elk geval vrijdag 27 maart 2020 in je agenda! Dan vindt namelijk dé landelijke conferentie over internationalisering in het basisonderwijs plaats.

Wanneer: Vrijdag 11 september 2020 van 09:00 tot 16:30
Waar: Bennekomseweg 24, 6717 LM, Ede, Nederland
Meer informatie