Uit onderzoek blijkt dat het niveau Engels van de leerkracht van groot belang is voor het leerresultaat van de leerling. Op de meeste basisscholen waar wij komen wordt dit volmondig bevestigd. Echter, hoe bereik je een hoger niveau met heel je team? Engels is tenslotte één van  de vele vakken en aandachtsgebieden in het basisonderwijs. Er wordt nogal eens ‘jaloers’ gekeken naar de ‘vakdocenten’ in het voortgezet onderwijs. Tegelijk vinden de meeste leerkrachten de afwisseling heerlijk.

Wanneer Engels een prioriteit is op school kiezen veel schoolleiders voor een nascholingscursus, waarin naast het leren van de taal ook aandacht is voor het geven van Engels aan basisschoolleerlingen. Naast het ‘leereffect’ van die cursus draagt zo’n traject natuurlijk bij aan teamvorming; samen ervoor gaan.

Wat biedt Holmwood’s voor u als leerkracht?

Wij hebben een online cursus ontwikkeld voor het leren van Engels vanaf beginnersniveau of voor het verbeteren van uw Engels. Deze cursus biedt u het volgende:

  • Leren op uw eigen niveau
  • Leren wanneer het u uitkomt
  • Alle vaardigheden worden getraind; luisteren, spreken, lezen, woordenschat en schrijven
  • Ideaal te combineren met het gebruik van onze methode Engels
  • Ook uitstekend geschikt als voortraject en/of vervolg van een cursus

Wanneer u als school een licentie afsluit voor meerdere leerkrachten heeft u inzicht in de vorderingen van de leerkrachten. Vanaf 11 gebruikers zijn de kosten nog geen 30 euro per gebruiker per jaar.

Meer weten? Bel of mail ons!

Onze cursus gratis uitproberen? Start een gratis proeflicentie. Heeft u al een Holmwood’s-account? Stuur ons dan een mail met de vraag om een uitbreiding van uw account.