Bekijk het interview!

Engels leren en tegelijk meer te weten komen over natuur, dieren en kamperen? Dat kan met Holmwood’s en de video’s van Alec in WILDerland!

Alec in WILDerland is een webserie die erop gericht is om kinderen en tieners te motiveren om naar buiten te gaan en te ontdekken wat er in de natuur te beleven valt. In deze serie gaat de Amerikaanse Alec Fisher eropuit om de mooiste plaatsen te verkennen, van de Australische outbacktot Zuid-Afrika en de Florida Keys.

Interessante onderwerpen en leren in context

Het leren van een taal wordt veel aantrekkelijker en effectiever als het oefenmateriaal de leerlingen aanspreekt en aangeboden wordt binnen een relevante context. Daarom gebruikt Holmwood’s een aantal afleveringen van Alec in WILDerland voor het oefenprogramma English Essentials en de methode Engels English Premium. De eerste video’s zijn vorig jaar toegevoegd en bleken al snel erg populair bij leerlingen. Daarom hebben we recent nog een aantal afleveringen van Alec in WILDerland aan het curriculum toegevoegd – én een exclusief interview met Alec zelf!

Meer weten over Alec in WILDerland? Kijk dan eens op www.alecinwilderland.com!