Na een succesvolle start met Holmwood’s English Premium in het basisonderwijs hebben nu ook de eerste VO-scholen voor English Premium gekozen. Nu het niveau A1 online is, A2 voor de zomervakantie gereed is en ook B1 in voorbereiding is, kan ook het voortgezet onderwijs profiteren van onze unieke methode Engels.

English Premium op het VO – hoe werkt dat?

Onze methode biedt maximale flexibiliteit, zodat u de methode kunt gebruiken zoals u wilt. Of u de leerlingen nu klassikaal met iPads wilt laten werken of zelfstandig thuis achter de PC – alles is mogelijk. Enkele scholen hebben al een succesvolle pilot met iPads achter de rug of zijn daarmee bezig. De ervaringen zijn positief. “De leerlingen zijn actief en met plezier bezig met Engels”, aldus Jan-Paul Witten, docent Engels op de Scholengemeenschap Maarsbergen.

Wilt u in de les actief aan de slag met Engels? Dan kunt u de leerlingen zelfstandig thuis laten oefenen en in de les gebruikmaken van onze digibordmaterialen en activity sheets.

Waarom English Premium?

Natuurlijk is English Premium niet de enige methode Engels voor het VO. Maar wel de beste. Met English Premium leggen we de nadruk op blootstelling aan authentiek Engels en actief bezig zijn met de taal. Geen grammaticaoefeningen maken tijdens de les, maar leuke activiteiten en spelvormen – allemaal in het Engels natuurlijk. Zo wordt het voor uw leerlingen leuk om goed Engels te leren!

Kennismaken met English Premium?

Wilt u vrijblijvend kennismaken met Holmwood’s English Premium? Vraag dan een gratis proeflicentie aan!