Na het oprichten van een nieuwe vestiging in Istanbul in 2015 hebben wij afgelopen maand een overeenkomst gesloten met Dünya Education, één van de belangrijkste educatieve leveranciers in het Turkse onderwijs. Dünya Education is onderdeel van Dünya Aktüel, in Turkije bekend van het gelijknamige dagblad – de ‘Financial Times’ van Turkije – en vele andere (Turkse) tijdschriften. Het bedrijf heeft ruim 500 medewerkers.

Gerenommeerde leverancier met landelijke dekking

Dünya is sinds 1984 actief in de onderwijsmarkt en distributeur van taalmethodes van o.a. Cambridge (UK) en Cornelsen (DE). Dünya levert aan prestigieuze privéscholen, zoals Robert College, Koç High Schools, Bilim, Mektebim Schools en vele anderen. Naast het hoofdkantoor in Istanbul heeft Dünya 4 regiokantoren in Izmir, Antalya, Ankara en Adana en een uitgebreid netwerk van lokale agenten.

Kennis en ervaring in online learning

Door de toenemende vraag naar online les- en oefenmateriaal in Tukije is Dünya op zoek gegaan naar een partner met veel kennis en ervaring in online language learning en een goede service. Dit heeft geresulteerd in de keuze voor Holmwood’s Online Learning, waar wij trots op zijn.

Na een intensief traject van ontmoetingen en constructieve onderhandelingen hebben we tijdens de Bett Show 2016 in Londen het contract getekend.

Bij de ondertekeningsceremonie waren aanwezig (van links naar rechts): Çiğdem Durney (adjunctdirecteur Dünya Education), Paul Zarraga (directeur Dünya Education), Burcu Kösem (CFO Dünya), Didem Demirkent (CEO Dünya), Ayten Keçeci (onderwijsadviseur Holmwood’s), Hans De Korte (directeur Holmwood’s).

Bekijk ook het artikel in de online editie van Dünya