Ik ben Marijn Verschuure. Sinds een paar maanden ben ik het aanspreekpunt voor al uw vragen over Holmwood’s. Of u nu ergens niet helemaal uitkomt of een lijst met 500 leerlingen wilt uploaden – ik regel het voor u.

Taalkunde als basis

Al heel lang wist ik dat ik ‘iets met taal’ wilde gaan doen. Wat dan precies, dat bleef lang onduidelijk. Ik vond alles interessant wat met taal te maken had, en dus ben ik Algemene Taalwetenschap gaan studeren. Tijdens mijn studie aan de Universiteit Leiden raakte ik hoe langer hoe meer geïnteresseerd in taalcontact en taalonderwijs. Dat resulteerde uiteindelijk in een mooie scriptie over Engels taalonderwijs in het 18e- en 19e-eeuwse Nederland – lang voordat Holmwood’s bestond dus.

Sommigen van u kennen mij als degene die de telefoon opneemt als u een vraag hebt. Maar dat is niet het enige wat ik bij Holmwood’s doe. Ik voer ook ondersteunende werkzaamheden uit voor de verkoop en zorg dat u snel aan de slag kunt met uw nieuwe of verlengde licentie. En sinds kort ben ik ook verantwoordelijk voor de online marketing, zoals de websites, sociale media en nieuwsbrieven.

Snelle service voor gestroomlijnde lessen

Ons lesmateriaal wordt door een flink aantal scholen gebruikt, ook in de les. Juist daarom is snelle service belangrijk. Stel, u komt ergens niet uit en u moet een uur later in de les met Holmwood’s aan de slag. Dan wilt u het liefst dat uw vraag beantwoord wordt voordat u een andere invulling voor uw les moet gaan bedenken. We doen dan ook ons best om u zo snel mogelijk te helpen. Om een tevreden klant te citeren: “Hulde voor jullie supportafdeling, want zodra ik een vraag daar neerleg, heb ik binnen een paar uur antwoord!”