Holmwood’s English Premium sluit goed aan op bestaande methoden voor de onderbouw van het basisonderwijs. Onze methode borduurt voort op wat leerlingen in de onderbouw hebben geleerd.

Dat betekent dat ons laagste niveau (Discoverers) een basiskennis van het Engels veronderstelt. Maar niet iedere school geeft Engels in de onderbouw, en daarom is er nu een extra instapniveau, dat gepositioneerd is onder Discoverers.

Woordenschat en basisvaardigheden

Op dit niveau, dat de titel Beginners draagt, leren leerlingen de basis van de taal. Er wordt in korte tijd een flinke woordenschat (ca. 150 woorden) opgebouwd en de basisvaardigheden (tellen, dingen beschrijven, eenvoudige gesprekken voeren) komen aan bod. Zo stappen leerlingen goed voorbereid in op het niveau Discoverers.

Online oefenen, verwerken in de les

Beginners bevat zo’n 20 uur aan online oefenmateriaal (ca. 450 korte oefeningen) voor de leerlingen. Daarmee kunnen ze zelfstandig aan de slag. Daarnaast is er een bestand beschikbaar met een overzicht van goede gratis (les)materialen die op internet te vinden zijn. Deze materialen kunnen worden gebruikt om de leerstof klassikaal te verwerken.

English Premium is nu dus nog flexibeler. Bent u al in de onderbouw gestart met Engels, dan kunnen uw leerlingen instappen op het niveau Discoverers. Begint u later met Engels? Dan kunnen de leerlingen een basis leggen met behulp van het beginnersniveau.

Wilt u weten of Holmwood’s English Premium bij uw school past? Probeer de methode gratis en vrijblijvend uit!