Welkom bij Holmwood’s op de NOT 2019

Kom langs op De Nationale Onderwijs Tentoonstelling 2019! Van dinsdag 22 januari tot en met zaterdag 26 januari 2019 staan wij op de grootste beurs voor het onderwijs in de Jaarbeurs Utrecht. Alle dagen zijn wij van 10.00u – 17.00u vindbaar in Hal 1 stand 01.D133. Op woensdag zijn wij er zelfs tot 20.30u!

Meld je aan en kom bij ons langs voor onze nieuwste ontwikkelingen en ontvang gratis prentenboeken, posters en stickervellen!

Waarom moet je bij Holmwood’s zijn?

English Premium Kids

Dé methode voor groep 1-4. Spelenderwijs de basis van het Engels leren aan de hand van thematische prentenboeken. Sluit naadloos aan op English Premium voor een doorlopende leerlijn van groep 1-8.

Smart Goals

Gepersonaliseerd leren is een kenmerk van English Premium. Maar hoe weet je of iedereen op schema ligt om het einddoel te behalen? Daarvoor zijn de Smart Goals! Elke leerling krijgt wekelijks inzicht in zijn voortgang.

Nieuwe docentenomgeving

In de nieuwe docentenomgeving heb je met minder muisklikken meer inzicht en de informatie voor de klassikale lessen is beter geordend. Nieuw zijn de Alerts, die melden bijzonderheden en welke dat zijn, bepaal je zelf!

Kom langs en ontvang gratis

Prentenboeken voor groep 1 t/m 4

Stickervellen voor groep 5 t/m 8 en de brugklassen

Posters voor het voortgezet onderwijs en MBO