Als klant van Holmwood’s ben jij degene die in de praktijk aan de slag gaat met onze mooie methode Engels. Dat waarderen we natuurlijk enorm. Een goede relatie met onze klanten vinden we bij Holmwood’s erg belangrijk.

Op woensdag 29 maart organiseerden we daarom een speciaal jubileumevent. Een leerzame middag vol interessante lezingen, informatieve workshops over flipping the classroom én het actief gebruiken van Engels in de les, en natuurlijk de mogelijkheid om volop te netwerken met je collega’s.

Hoofdspreker van de middag was Russell Stannard, onderwijstechnoloog en initiatiefnemer van teachertrainingvideos.com. Hij sprak over het principe flipping the classroom en voorzag de luisteraars van handige tips en tricks voor de praktische uitvoering van het flipping the classroom-concept binnen de klas.

Na de lezing konden bezoekers de keuze maken uit een aantal aansprekende workshops. Zo gaf Ron Vervuurt van Radmakker Foundation de praktische workshop ‘Building confidence with speaking and listening skills’. Aan de hand van een aantal boeiende scènes uit de toneelwereld leerde Ron ons zelfvertrouwen te krijgen in het gebruik van de Engelse taal. Docente Henrieke van Schothorst nam ons mee in de wereld van het omzetten van passieve kennis naar actief van Engels, en onderwijsadviseur Arjen de Korte gaf de boeiende workshop ‘Brushing up primary teachers’ English’. Al met al vormden de lezing en de workshops een mooie combinatie van theorie en praktijk, van leren, geïnspireerd worden en zelf actief aan de slag gaan.

Naast de workshops en de lezingen was er ook uitgebreid gelegenheid de betrokken experts en het Holmwood’s team te ontmoeten en elkaar te inspireren. De middag werd afgesloten met een culinaire versnapering, verzorgd door het team van Het Nut in Beesd.

Dit vonden onze klanten van het jubileumevenement:

 “Een overzicht van de laatste ontwikkelingen bij Holmwood’s, inspirerende workshops, gezellige pauzes, fijn netwerken en een excellent diner.”

“Een inspirerende dag met veel leerzame momenten. De workshops en de lezingen hebben mij veel handvatten gegeven om nog beter Engels te geven.”

“Veel verfrissende ideeën meegekregen. Het hele team van Holmwood’s straalt betrokkenheid en enthousiasme uit.”