Veel scholen zijn zich alweer aan het bezinnen op het volgende schooljaar. Dat betekent wellicht ook opnieuw de keuze maken voor een methode Engels. Twee factoren die hierbij een grote rol spelen zijn kosten en kwaliteit. Het is belangrijk om een methode te kiezen die past bij uw ambities en effectief is voor de leerlingen, maar ook de prijs telt.

Met Holmwood’s English Premium bewijzen we dat topkwaliteit niet de hoofdprijs hoeft te kosten! Vanaf € 12,50 per leerling bieden wij een methode Engels van hoge kwaliteit, waarbij het leerproces van de leerling, het leren van authentiek Engels en actief bezig zijn met de taal centraal staan.

Online en in de klas

English Premium is volledig online. De leerlingen oefenen zelfstandig, zodat er in de les tijd is om actief aan de slag te gaan met Engels. Als docent heeft u geen nakijkwerk – zelfs schrijfopdrachten corrigeren we voor u – , kunt u optimaal differentiëren en heeft u in een oogopslag inzicht in de voortgang van uw leerlingen.

Extra meters maken met Essentials

Bent u op zoek naar extra oefenmateriaal Engels voor naast een bestaande methode? Probeer dan English Essentials, een pakket met honderden authentieke video’s en teksten op alle niveaus, van Pre-A1 tot en met C2.

Holmwood’s op de boekenlijst

Gebruikt u Holmwood’s in het voortgezet onderwijs? Dan kunt u ons programma op de boekenlijst zetten. Dat kan uw school geld besparen! De ISBN-nummers van onze producten vindt u hieronder.

  • English Essentials: ISBN 9789082229608
  • English Premium: ISBN 9789082229615

Meer informatie over de mogelijkheden? Bel 030 320 00 79 of mail naar sales@holmwoods.eu.