Tracks

Tracks is een adaptieve methode Engels voor het voortgezet onderwijs, ISK en het MBO.

De leerlingen gaan zelfstandig online aan de slag en in de klas gebruik je het geleerde om actief met elkaar te communiceren; Blended Learning at its best.

Omdat elke leerling op zijn eigen niveau werkt én u als docent kunt kiezen met welke “track” de leerling aan de slag is kunt u eenvoudig differentiëren terwijl u inzicht heeft in de vorderingen. Ideaal voor elke onderwijssituatie!

 

Zelfstandig online oefenen

De leerling krijgt een eigen account waarmee hij of zij kan inloggen in de online leeromgeving. Omdat leerlingen in een verschillend tempo Engels leren hebben we 4 Tracks ontwikkeld en de leerlijn adaptief gemaakt.

Wanneer u voor één of meerdere leerlingen wilt afwijken van de standaard klasinstelling kunt u op leerlingniveau de gewenste Track kiezen.

Door het instellen van slimme doelen ziet u precies wie op schema is. Ook de leerling heeft inzicht in zijn voortgang en weekdoel. Tevens zorgen alerts ervoor dat u gewaarschuwd wordt voor ‘afwijkingen’. Dit geeft rust en overzicht.

Kenmerken Tracks

Voor alle Tracks geldt :

  • Niveaus: Beginners (Pre-A1) t/m B2
  • Aantal units per niveau: 12
  • Gemiddelde (online) oefentijd per unit: 2 uur

Track Piccadilly is binnenkort beschikbaar.

In de les actief met Engels

In de les ligt de nadruk op actief bezig zijn met Engels. De bijgeleverde lesplannen en smartboardbronnen leveren inspiratie voor interactieve lessen, rollenspellen en groepsopdrachten.

Varieer gerust met de suggesties die wij aanbieden. Heeft u zelf lesmateriaal dat aansluit bij het niveau en het thema van de unit? Dan kunt u dat gebruiken als aanvulling op de lesplannen of zelfs uw eigen variant van een lesplan maken. Aantrekkelijke, interactieve lessen zorgen voor een betere leerervaring! Bekijk een lesplan van Breakthrough (A1).

Het didactisch concept

De methode Tracks is gebaseerd op twee pijlers:

Voor de klassikale lessen heeft Holmwood’s gekozen voor de communicatieve methode van taalverwerving. De leerling wordt getraind om effectief te communiceren in het Engels.

Tracks uitproberen

Wilt u kennismaken met Tracks? Start dan een proeflicentie.

De prijs van Tracks wordt berekend op basis van het aantal leerlingen dat de methode gaat gebruiken. Wij maken graag een passende offerte.

Tracks bestellen

Tracks bestellen? Dat kan rechtstreeks of via uw schoolleverancier. Wilt u rechtstreeks bij ons bestellen, neem dan contact op met ons salesteam.

VO: EAN 6013707567596

MBO: EAN 6013708342383