Haal meer uit je les: nieuwe Activity Sheets

In 2014 lanceerden we onze innovatieve methode Engels: Holmwood’s English Premium. De online methode combineert zelfstandig oefenen en actief bezig zijn met Engels in de les. Daarvoor hebben we worksheets ontwikkeld, die leerkrachten kunnen gebruiken voor hun lessen Engels.

Voor het nieuwe schooljaar 2015/16 hebben we een aantal wijzigingen in de worksheets aangebracht, waardoor Engels geven nog makkelijker wordt.

Teacher Guide + Worksheets = Activity Sheets

Voorheen bestonden de Activity Sheets uit twee aparte documenten, één voor de leerkracht en één voor de leerlingen. We hebben de Teacher Guide en de Worksheets nu samengevoegd tot één document. Er zijn nieuwe smartboardmaterialen beschikbaar en veel bestaande activiteiten waarvoor veel geprint moest worden zijn aangepast zodat het smartboard gebruikt kan worden.

Veel smartboard, weinig printen

De nieuwe Activity Sheets zijn helder van opzet en bestaan uit twee delen. Het eerste deel bevat instructies voor de leerkracht. Daarna volgen de resource sheets, waarvan het overgrote deel als smartboardmateriaal beschikbaar is. Op die manier reduceren we het benodigde printwerk tot een minimum.

Leren op een leuke manier

Met de aangeboden activiteiten zijn de leerlingen op een leuke manier bezig met Engels. Er zijn rollenspellen, dialogen en verschillende spelvormen. Zo wordt Engels leren aantrekkelijk voor de leerlingen, en als docent kun je in de les oogsten wat de leerlingen zelfstandig hebben geoefend.

De nieuwe Activity Sheets maken Engels geven nog eenvoudiger. Heb je ze nog niet geprobeerd? Download ze vandaag nog en verminder je werkdruk zonder dat je lessen aan effectiviteit verliezen!