Basisonderwijs

Kids (groep 1-4)

Met Kids leren de leerlingen van groep 1 t/m 4 spelenderwijs de basis van het Engels. Per leerjaar zijn er vijf thematische prentenboeken met bijbehorende handleidingen en flashcards. Onze overzichtelijke handleidingen leiden u ook rond door de spellen, liedjes en audioverhalen op het digibord.

Tweens (groep 5-8)

Tweens is een avontuurlijke methode Engels voor groep 5 t/m 8. Online oefenen de leerlingen de vaardigheden en breiden ze hun taalkennis uit op hun eigen niveau. In hun kleurrijke adventure books maken de leerlingen puzzels, spelen ze spelletjes, schrijven ze dialogen en staat spreek- en gespreksvaardigheid centraal. De duidelijke handleidingen geven u inspiratie en houvast voor de klassikale lessen. 

Words in a Box

Words in a Box is een slimme combinatie van vier educatieve spellen voor thuis en in de klas. Verkrijgbaar in twee varianten: niveau pre-A1 voor groep 5-8 en niveau A1 voor groep 8-klas 2 van het voortgezet onderwijs.

Spreek vlot Engels

Vind je het moeilijk om Engels te spreken in de klas? Op deze pagina hebben we 100 veelgebruikte zinnetjes op een rij gezet, inclusief audiobestanden om zelf te gebruiken of in de klas te oefenen!

Story books

Een aansprekende verhaallijn opgedeeld in vier leuke leesboekjes, met illustraties, kleine spelletjes en vocabulaire. De woordenschat sluit aan bij Tweens, maar de story books zijn uiteraard ook los te gebruiken!