Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Groep 1 t/m 4

Kids

Met Kids leren de leerlingen van groep 1 t/m 4 spelenderwijs de basis van het Engels. Per leerjaar zijn er vijf thematische prentenboeken met bijbehorende handleidingen en flashcards. Onze overzichtelijke handleidingen leiden u ook rond door de spellen, liedjes en audioverhalen op het digibord.

Groep 5 t/m 8

Tweens   online + books

Tweens vanaf groep 5 is een avontuurlijke methode Engels. Online werken de leerlingen op hun eigen niveau en tempo en in de klassen werken zij met adventure books. Duidelijke handleidingen geven u inspiratie en houvast. Tweens is de ideale combinatie tussen boeken en online!

Schooljaar 2021-2022 zijn alle niveaus beschikbaar.

English Premium   online

Vanaf groep 5 biedt English Premium een leuke en boeiende verhaallijn vol aansprekende thema’s en spannende wendingen. De leerlingen leren op hun eigen niveau en doen ook kennis op over de cultuur van Engelstalige landen. Gespreksvaardigheid speelt een grote rol in de actieve klassikale lessen.

Classroom English 

Staat u ook af en toe voor de klas en weet u niet meer hoe u iets zegt? Wij hebben de meest gebruikte zinnen voor tijdens de les op een rij gezet met audio’s om uw uitspraak te oefenen. Zo kunt u zelfverzekerd uw lessen voorbereiden en spreekt u tijdens de les goed Engels.