Kids Groep 1 t/m 4

Met Kids leren de leerlingen van groep 1 t/m 4 spelenderwijs de basis van het Engels. Per leerjaar zijn er vijf thematische prentenboeken met bijbehorende handleidingen en flashcards. Onze overzichtelijke handleidingen leiden u ook rond door de spellen, liedjes en audioverhalen op het digibord.

Tweens groep 5 t/m 8 online + books


Tweens
vanaf groep 5 is een avontuurlijke methode Engels. Online werken de leerlingen op hun eigen niveau en tempo en in de klassen werken zij met adventure books. Duidelijke handleidingen geven u inspiratie en houvast. Tweens is de ideale combinatie tussen boeken en online!

 

Story Books

De storybooks zijn ontwikkeld om samen de spreek- en leesvaardigheid van de leerlingen te oefenen. Het gebruik van de storybooks is eenvoudig én effectief.

Words in a box

Op zoek naar leuke en leerzame spellen voor in de klas? Words in a box helpt om spelenderwijs Engels te leren en leerlingen uit te dagen om Engels te spreken op hun eigen niveau.

Spreek vlot Engels

Staat u ook af en toe voor de klas en weet u niet meer hoe u iets zegt? Wij hebben de 100 meest gebruikte zinnen voor tijdens de les op een rij gezet met audio’s om uw uitspraak te oefenen. Zo kunt u zelfverzekerd uw lessen voorbereiden en spreekt u tijdens de les goed Engels.