Voor wie is Holmwood's?

Basisonderwijs

Holmwood’s heeft voor groep 1 t/m 4 English Premium Kids en gaat in groep 5 verder met English Premium. In groep 1 t/m 4 wordt spelenderwijs de basis gelegd voor de Engelse taal. Aan de hand van thematische prentenboeken met bijbehorende handleidingen, flashcards en digibord software geeft u eenvoudig leuke en effectieve lessen. Vervolgens stromen de leerlingen moeiteloos door naar English Premium. Ieder kan online op zijn eigen niveau werken doordat de leerlijn van pre-A1 t/m B2 beschikbaar is. Gespreksvaardigheid voert de boventoon in de actieve klassikale lessen.

Voortgezet onderwijs

Holmwood’s English Premium is een complete methode waarbij je leert aan de hand van een leuke en spannende verhaallijn vol aansprekende thema’s en spannende wendingen. De methode is gebaseerd op twee pijlers: (1) leren door te doen en (2) een combinatie van gepersonaliseerd leren en klassikale activiteiten.

MBO

Studenten leren online zelfstandig Engels. Alle vaardigheden, luisteren, schrijven, spreken, lezen en grammatica, komen aan bod. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan het uitbreiden van de woordenschat. Korte oefeningen, video’s en thema’s zijn kenmerken van de methode. In de klas brengen ze datgene wat ze geleerd hebben in de praktijk. 

Onderwijs aan nieuwkomers

De diverse herkomst van de immigranten brengt een breed scala aan moedertalen met zich mee. Dat maakt het vinden van geschikt les- en oefenmateriaal moeilijk. Met English Premium bieden wij een complete methode voor beginners en gevorderden, met ondersteuning voor een groot aantal moedertalen.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies?

Zoekt u oefenmateriaal naast uw methode?