Voor wie is English Premium?

Basisonderwijs

Holmwood’s English Premium is een methode voor basisscholen die het leren van Engels serieus nemen. Door een mix van klassikaal lesgeven en zelfstandig online werken is er veel variatie in de methode, kunt u eenvoudig differentiëren en heeft u inzicht in de vorderingen van elke leerling.

Voortgezet onderwijs

Holmwood’s English Premium is een complete methode waarbij je leert aan de hand van een leuke en spannende verhaallijn vol aansprekende thema’s en spannende wendingen. De methode is gebaseerd op twee pijlers: (1) leren door te doen en (2) een combinatie van gepersonaliseerd leren en klassikale activiteiten.

MBO

Studenten leren online zelfstandig Engels. Alle vaardigheden, luisteren, schrijven, spreken, lezen en grammatica, komen aan bod. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan het uitbreiden van de woordenschat. Korte oefeningen, video’s en thema’s zijn kenmerken van de methode. In de klas brengen ze datgene wat ze geleerd hebben in de praktijk. 

Onderwijs aan nieuwkomers

De diverse herkomst van de immigranten brengt een breed scala aan moedertalen met zich mee. Dat maakt het vinden van geschikt les- en oefenmateriaal moeilijk. Met English Premium bieden wij een complete methode voor beginners en gevorderden, met ondersteuning voor een groot aantal moedertalen.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies?

Zoekt u oefenmateriaal naast uw methode?