Tweens

Tweens is een avontuurlijke methode Engels voor groep 5 t/m 8. Online oefenen de leerlingen de vaardigheden en breiden ze hun taalkennis uit op hun eigen niveau. 

In hun kleurrijke adventure books maken de leerlingen puzzels, spelen ze spelletjes, schrijven ze dialogen en staat spreek- en gespreksvaardigheid centraal. De duidelijke handleidingen geven u inspiratie en houvast voor de klassikale lessen.  

Schooljaar 2021-2022 zijn alle niveaus beschikbaar.

Adventure books

Iedere leerling heeft zijn eigen adventure book. In dit kleurrijke werkboek worden rollenspellen, groepsopdrachten en woordzoekers afgewisseld met bordspellen en dialogen. Het adventure book moedigt leerlingen aan om Engels te spreken in de les en daarbij ook hun fantasie volop te gebruiken. 

Online oefenen

In de online leeromgeving oefenen de leerlingen met woordenschat, lezen, luisteren, schrijven en spreken. Zo komen ze voorbereid de les in en kunnen ze volop meedoen. Via het docentendashboard kunt u hun voortgang en presetaties moeiteloos volgen en ziet u precies wie hulp nodig heeft. 

Handleidingen

Als docent wilt u moeiteloos kunnen lesgeven. De handleidingen bij Tweens zijn zo opgezet dat u in één oogopslag ziet wat de bedoeling is. Naast een Nederlandstalige beschrijving bevatten de handleidingen Engelstalige gesprekssuggesties. Ook vindt u bij elke les de bijbehorende bladzijden uit het adventure book, zodat u precies weet wat de leerlingen moeten doen. Wel zo makkelijk!

Demo

Wilt u kennismaken met de methode? We komen graag bij u langs voor een demo op uw werkgroepvergadering. Wilt u eens praten met leerkrachten die English Premium Kids al gebruiken? We brengen u graag met hen in contact!

Ontdek Tweens

Gaat u samen met ons op avontuur? Registreer u voor een gratis proeflicentie voor de online leeromgeving en vraag de zichtzending aanen ontdek hoe Tweens werkt in uw klas!

Een zichtzending aanvragen voor de hele school (groep 1 – 8)? Dan ontvang u Kids én Tweens.