Tweens

Tweens is een avontuurlijke methode Engels voor groep 5 t/m 8. Tweens is gebaseerd op onze online lesmethode English Premium, maar daar hebben wij een aantal mooie dingen aan toegevoegd.

In hun kleurrijke adventure books maken de leerlingen puzzels, spelen ze spelletjes en schrijven ze dialogen. De duidelijke handleidingen geven u inspiratie en houvast voor klassikale lessen.  

Adventure books

Iedere leerling heeft zijn eigen adventure book. In dit kleurrijke werkboek worden rollenspellen, groepsopdrachten en woordzoekers afgewisseld met bordspellen en dialogen. Het adventure book moedigt leerlingen aan om Engels te spreken in de les en daarbij ook hun fantasie volop te gebruiken. 

Online oefenen

In de online leeromgeving oefenen de leerlingen met woordenschat, lezen, luisteren, schrijven en spreken. Zo komen ze voorbereid de les in en kunnen ze volop meedoen. Via het docentendashboard kunt u hun voortgang en presetaties moeiteloos volgen en ziet u precies wie hulp nodig heeft. 

Handleidingen

Als docent wilt u moeiteloos kunnen lesgeven. De handleidingen bij Tweens zijn zo opgezet dat u in één oogopslag ziet wat de bedoeling is. Naast een Nederlandstalige beschrijving bevatten de handleidingen Engelstalige gesprekssuggesties. Ook vindt u bij elke les de bijbehorende bladzijden uit het adventure book, zodat u precies weet wat de leerlingen moeten doen. Wel zo makkelijk!

Ontdek Tweens

Gaat u samen met ons op avontuur? Vraag een gratis Zichtzending aan en ontdek hoe Tweens werkt in uw klas!

Wilt u Tweens – online (Beta) uitproberen? Vraag dan een gratis proeflicentie aan.