Tracks

English Premium Tracks is een methode Engels voor het voortgezet onderwijs en het MBO.

De leerlingen gaan zelfstandig online aan de slag en in de klas gebruik je het geleerde om actief met elkaar te communiceren; From passive knowledge to active use.

Omdat elke leerling op zijn eigen niveau kan werken én u als docent kunt kiezen met welke “track” de leerling aan de slag is kunt u eenvoudig differentiëren terwijl u inzicht heeft in de vorderingen van elke leerling.

 

Zelfstandig online oefenen

De leerling krijgt een eigen account waarmee hij of zij kan inloggen in de online leeromgeving. Omdat leerlingen in een verschillend tempo Engels leren hebben we 2 Tracks ontwikkeld en de leerlijn adaptief gemaakt.

Voor vmbo klassen adviseren wij als standaardinstelling de de Track “Central”. Voor havo en vwo-klassen past Track “Jubilee” beter.

Wanneer u voor één of meerdere leerlingen wilt afwijken van de standaard klasinstelling kunt u op leerlingniveau de gewenste Track kiezen.

Door het instellen van slimme doelen ziet u precies wie op schema is. Ook de leerling heeft inzicht in zijn voortgang en weekdoel. Tevens zorgen alerts ervoor dat u gewaarschuwd wordt voor ‘afwijkingen’. Dit geeft rust en overzicht.

Kenmerken Tracks

Tracks Central
(vmbo/havo)
Jubilee
(havo/vwo)
Levels Pre-A, A1, A2,
B1, B2
Pre-A, A1, A2,
B1, B2
Units / level 12 12
Time / unit 2 hours 2 hours
Vocab 50-80 words
per unit
75-115 words
per unit
Listening & Reading Basic Advanced
Grammar Optional Compulsary

In de les actief met Engels

In de les ligt de nadruk op actief bezig zijn met Engels. De bijgeleverde lesplannen en smartboardbronnen leveren inspiratie voor interactieve lessen, rollenspellen en groepsopdrachten.

Varieer gerust met de suggesties die wij aanbieden. Heeft u zelf lesmateriaal dat aansluit bij het niveau en het thema van de unit? Dan kunt u dat gebruiken als aanvulling op de lesplannen of zelfs uw eigen variant van een lesplan maken. Aantrekkelijke, interactieve lessen zorgen voor een betere leerervaring! Bekijk een lesplan van Intermediate (B1).

Het didactisch concept

Qua didactiek komen Tracks en English Premium sterk overeen. Het grootste verschil is de keuze uit de verschillende tracks. 

Tracks is gebaseerd op twee pijlers:

  • Leren door te doen
  • Een combinatie van gepersonaliseerd leren en klassikale activiteiten

Voor de klassikale lessen heeft Holmwood’s gekozen voor de communicatieve methode van taalverwerving. De leerling wordt getraind om effectief te communiceren in het Engels. In English Premium worden de leerlingen veel blootgesteld aan Engels en gaan ze actief met de taal aan de slag, zowel online als in de klas.

Tracks uitproberen

Wilt u kennismaken met de beta versie van Tracks? Start dan een proeflicentie.

De prijs van Tracks wordt berekend op basis van het aantal leerlingen dat de methode gaat gebruiken. Wij maken graag een passende offerte.

Tracks bestellen

Tracks bestellen? Dat kan rechtstreeks of via uw schoolleverancier. Wilt u rechtstreeks bij ons bestellen, neem dan contact op met ons salesteam.

EAN 6013707567596