English Premium

Holmwood’s English Premium is een complete methode Engels voor de bovenbouw van het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs en mbo. Op een aantrekkelijke manier krijgen leerlingen de taal onder de knie én maken ze kennis met de cultuur van Engelstalige landen. Actief bezig zijn met Engels staat centraal.

Door de mix van klassikaal lesgeven en zelfstandig online werken is er veel variatie in de methode, kunt u eenvoudig differentiëren en heeft u inzicht in de vorderingen van elke leerling.

 

English Premium in de praktijk

Online leeromgeving

De leerling oefent zelfstandig in een online leeromgeving. De aangeboden oefeningen zijn afgestemd op het niveau en de prestaties van de leerling. 

Inzicht in voortgang en prestaties

Door het ingebouwde leerlingvolgsysteem, flexibele toetsing en ondersteuning voor virtuele klassen maken we gepersonaliseerd leren extra makkelijk, ook voor de docent.

Lesmateriaal voor in de klas

De bijgeleverde activity sheets en digibordoefeningen staan garant voor interactieve klassikale lessen waarin Engels spreken centraal staat. Laat gerust uw creativiteit de vrije loop!

Een beproefd didactisch concept

De methode English Premium is gebaseerd op twee pijlers:

  • Leren door te doen
  • Een combinatie van gepersonaliseerd leren en klassikale activiteiten

Voor de klassikale lessen heeft Holmwood’s gekozen voor de communicatieve methode van taalverwerving. De leerling wordt getraind om effectief te communiceren in het Engels. In English Premium worden de leerlingen veel blootgesteld aan Engels en gaan ze actief met de taal aan de slag, zowel online als in de klas.

Bekijk de voorbeeldlesplannen van de niveaus Beginners (Pre-A1) en Intermediate (B1).

Een goede implementatie

Kiest u voor onze methode dan is een goede implementatie essentieel. Dit kan een lastig proces zijn, omdat het naast alle andere schoolactiviteiten moet gebeuren. Om de voordelen van onze methode optimaal te benutten, bieden we u hulp aan bij het implementeren van de methode.

Advies en ondersteuning

Bij de implementatie houden we rekening met de huidige schoolsituatie en het doel dat u wilt bereiken. Samen met u gaan we na op welke manier English Premium binnen uw school succesvol kan worden ingezet.

Gebruikerstraining

Voor een soepele start adviseren wij onze gebruikerstraining. Hierin besteden we aandacht aan het didactisch concept, het uitstippelen van de leerlijn, de belangrijkste functies van de leeromgeving en het geven van de klassikale les.

English Premium voor uw school

Ontdek wat de meerwaarde is van onze methode voor uw schooltype:

  1. Basisschool
  2. Voortgezet onderwijs
  3. Nieuwkomers/ISK
  4. MBO

Advies nodig over de match met uw onderwijssituatie? Neem contact op met één van onze specialisten.

Classroom English

Staat u ook af en toe voor de klas en weet u niet meer hoe u iets zegt? Wij hebben de meest gebruikte zinnen voor tijdens de les op een rij gezet met audio’s om uw uitspraak te oefenen. Zo kunt u zelfverzekerd uw lessen voorbereiden en spreekt u tijdens de les goed Engels. 

English Premium uitproberen?

Wilt u kennismaken met English Premium? Start een gratis proeflicentie.

De prijs van English Premium wordt berekend op basis van het aantal leerlingen dat de methode gaat gebruiken. Neem voor een prijsopgave contact op met ons salesteam.

 

English Premium bestellen

English Premium bestellen? Dat kan rechtstreeks of via uw vaste schoolleverancier. Wilt u rechtstreeks bij ons bestellen, neem dan contact op met ons salesteam.

ISBN 9789082229615