Methode Engels voor groep 5 – 8

Holmwood’s English Premium is een methode voor basisscholen die het leren van Engels serieus nemen. Een leuke en interessante verhaallijn neemt de leerlingen mee naar Amerika en Engeland. Plaatsen zoals de Grand Canyon en de Route 66 komen ineens heel dichtbij en prikkelen de nieuwsgierigheid van de leerling.

Door een mix van zelfstandig online werken en klassikaal lesgeven is er veel variatie in de methode, kunt u eenvoudig differentiëren en heeft u inzicht in de vorderingen van elke leerling.

Doorlopende leerlijn groep 1 – 8

English Premium sluit naadloos aan bij English Premium Kids of andere onderbouw methodes. Doordat je alle niveaus ter beschikking hebt is English Premium ook ideaal als je in groep 5 of 7 start met Engels.

Bereidt optimaal voor op het VO

Er is vaak een groot niveauverschil tussen Engels in groep 8 en de brugklas. English Premium lost dit probleem op. U kunt uw leerlingen op een verschillend eindniveau afleveren, wat de aansluiting op vmbo, havo en vwo perfect maakt.

De beste match met uw school!?

English Premium past het best bij scholen die:

  • … Engels leren serieus nemen
  • … willen differentiëren of gepersonaliseerd willen leren (of dit van plan zijn)
  • … openstaan voor ICT als hulpmiddel bij het leren

Voordelen

N

Doorgaande leerlijn PO-VO (flexibel start- en eindniveau)

N

Aansprekende verhaallijn

N

Authentiek Engels (inclusief Amerikaanse en Britse cultuur)

N

Adaptief en gepersonaliseerd leren

N

Optimale differentiatie (van pre-A1 tot en met B2 beschikbaar)

N

Activiteiten voor in de les (digibordmaterialen en activity sheets)

N

Eenvoudig inzicht in voortgang leerlingen

N

Aantoonbaar hoog eindresultaat (incl. certificaat)

N

Extra ondersteuning voor leerlingen met dyslexie

Actief met Engels in de klas

Tijdens de lessen staat actief bezig zijn met Engels centraal. Vooral spreken en luisteren dus. De leerlingen hebben daarvoor geen eigen laptop of tablet nodig. Wanneer u wilt differentiëren is het handig dat een deel van de klas zelfstandig met behulp van een computer of tablet kan werken.

Leerkrachten over English Premium

Kinderen kunnen zelfstandig op hun eigen niveau veel leren. Maar de klassikale lessen gaven de doorslag: samen Engels praten!

M. Bosloper

Leerkracht, 8e Montessorischool

Het is fijn om te merken dat er door de oefeningen al een woordenschat wordt opgebouwd, waar je in de lessen dan op verder kunt gaan.

C. van Setten

Leerkracht, Koningin Julianaschool

Kinderen geven nu vanaf groep 7 al presentaties en spreekbeurten in het Engels; iets wat wij met onze vorige methode niet wisten te bereiken.

R. Terlouw

Leerkracht, CBS De Ark

Het is altijd fijn om even van leerkracht tot leerkracht te horen hoe het werken met English Premium is in het basisonderwijs. Meerdere leerkrachten vertellen over de online leeromgeving en de actieve lessen.

Kennismaken met English Premium

Wilt u kennismaken met de methode? We komen graag bij u langs voor een demo op uw werkgroepvergadering.

Wilt u eens praten met leerkrachten die English Premium al gebruiken? We brengen u graag met hen in contact!

Gratis proeflicentie

Start een gratis proeflicentie voor de groepen 5 – 8 en ontdek de leeromgeving. U kunt de methode twee maanden lang gratis uitproberen.

Wilt u English Premium + Kids voor groep 1 – 8 uitproberen vraag dan een zichtzending en proeflicentie voor alle groepen aan!