Methode Engels voor het MBO

English Premium voor het MBO

Studenten leren online zelfstandig Engels en in de klas brengen ze in praktijk wat ze geleerd hebben. Dat is English Premium in een notendop. 

Zelfstandig aan de slag

Binnen het online leerplatform werken de studenten op hun eigen niveau en tempo. Het programma is adaptief waardoor de student de juiste oefeningen krijgt. De leeromgeving biedt een ruime variatie aan korte oefeningen zodat de student veel input krijgt en alle vaardigheden traint waardoor het leren effectief is.

Goed voorbereid de praktijk in

Wanneer uw studenten in de praktijk Engels gebruiken, is dat vaak in het contact met anderstaligen; zoals het voeren van gesprekken, het schrijven van e-mails, het lezen van artikelen, handleiding, etc. Wij gaan uit van die praktijk, met relevante onderwerpen en input van diverse accenten.

Unieke schrijfmodule

Uren bezig met het nakijken van schrijfopdrachten? Niet met English Premium! Onze schrijfmodule bevat oefeningen die eerst door het systeem worden nagekeken en daarna door een echte docent. De leerling krijgt concrete feedback en een cijfer, zonder dat het u extra tijd kost!

Wat betekent werken met English Premium voor u?

U kunt de voortgang van uw studenten eenvoudig volgen en doelen stellen. Het maakt dan niet uit op welk niveau de leerlingen werken. U heeft geen omkijken naar de leerlijn die uw studenten afleggen. Dat hebben wij geregeld. Natuurlijk kunt u eenvoudig zien welke thema’s er aan bod komen per niveau en hoofdstuk.

Hebben uw studenten weinig contacturen voor Engels of zijn onregelmatig op school? Met English Premium kunnen ze overal leren en u houdt overzicht.

Hoe vul je de klassikale les in?

Wij hebben voor de klassikale les veel leuke en uitdagende werkvormen bedacht die aansluiten bij de leerlijn. Actief aan de slag met Engels is ons motto voor de klassikale les.

Wellicht dat je graag beroepsgericht aan de slag gaat om praktijksituaties te trainen. Daar is ook volop gelegenheid voor. Of je onze werkvormen gebruikt, zelf ideeën uitvoert of een kiest voor een mix, aan jou de keuze.

Thema’s English Premium:

  • Reizen en vervoer
  • Kleding & Geld
  • Gezondheid en gezondheidszorg
  • Eten, drinken en koken
  • Hobbies en Muziek
  • Werk & Solliciteren
  • Noodgevallen & Eerste hulp

Kennismaken met English Premium

Wilt u kennismaken met de methode? We komen graag bij u langs voor een demo op locatie. Wilt u van gedachten wisselen met docenten die English Premium al gebruiken? We brengen u graag met hen in contact!

Gratis proeflicentie

Start een gratis proeflicentie en ontdek de leeromgeving. U kunt de methode twee maanden lang gratis uitproberen, met uw studenten natuurlijk.