English Premium

Wat is English Premium?

English Premium is een complete methode Engels voor het basis- en voortgezet onderwijs en het MBO. Op een leuke manier krijgen leerlingen de taal onder de knie én maken ze kennis met de cultuur van Engelstalige landen. Actief bezig zijn met Engels staat centraal.

Door de mix van klassikaal lesgeven en zelfstandig online werken is er veel variatie in de methode, kunt u eenvoudig differentiëren en heeft u inzicht in de vorderingen van elke leerling.

Hoe werkt English Premium?

Online leeromgeving

De leerling oefent zelfstandig in een online leeromgeving. De aangeboden oefeningen zijn afgestemd op het niveau en de prestaties van de leerling.
w

Lesmateriaal voor in de klas

De bijgeleverde activity sheets en digibordoefeningen staan garant voor interactieve klassikale lessen waarin Engels spreken centraal staat. Laat gerust uw creativiteit de vrije loop!

Tools voor docenten

Door het ingebouwde leerlingvolgsysteem, flexibele toetsing en ondersteuning voor virtuele klassen maken we gepersonaliseerd leren extra makkelijk, ook voor de docent.

Docenten over English Premium

We hebben voor het eerst de Citotoets afgenomen in groep 8, na 2 jaar werken met English Premium. De resultaten waren verbluffend goed! G. Janssen

Leerkracht, CBS De Bornput

Het inzicht in de vorderingen van de leerlingen is geweldig. Met English Premium weet ik heel snel welk niveau mijn leerlingen in de brugklas hebben. F. Klumpers

Docent Engels, ds. Pierson College

Wij zijn erg tevreden met de methode Engels. Het is echt makkelijk om de lessen te geven en de leerlingen vinden de methode ook fijn. N. Kolks

Docent Engels, Rijn IJssel (ISK)

Verder met English Premium

Voor ouders

Uw zoon of dochter gebruikt Holmwood’s op school. Thuis kan (moet) uw kind ook oefenen en daarvoor bieden wij u enkele tips en handreikingen.

 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies?