English Premium implementeren

Goed Engels leren

Ons doel is goed Engels leren. Als wij hierbij een bijdrage kunnen leveren doen we dat graag. Maar we sluiten aan bij uw onderwijsconcept en doelstellingen. Als specialist op het gebied van Engels zetten wij onze kennis en kunde in om samen met u tot een goed eindresultaat te komen. Wilt u alvast een voorproefje kijkt u dan bij onze artikelen. Past ons concept niet bij uw situatie dan zeggen we dat ook eerlijk.

Een goede implementatie

Kiest u voor onze methode dan is een goede implementatie essentieel. Dit kan een lastig proces zijn, omdat het naast alle andere schoolactiviteiten moet gebeuren. Gepersonaliseerd leren is betrekkelijk nieuw. Om de voordelen van onze methode optimaal te benutten, bieden we u hulp aan bij het implementeren van de methode.

Advies en ondersteuning

Wij kunnen u helpen bij de implementatie met een concreet stappenplan, waarbij we rekening houden met de huidige schoolsituatie en het doel dat u wilt bereiken. We gaan samen met u na op welke manier English Premium binnen uw school kan worden ingezet om uw doel te bereiken.

Gebruikerstraining

Voor een soepele start adviseren wij onze gebruikerstraining. Wat komt er aan bod in een gebruikers/implementatietraining:

  1. Het didactische concept van English Premium (gepersonaliseerd leren, blended learning, flipping the classroom)
  2. Het uitstippelen van een leerlijn voor jullie situatie (omdat u toegang heeft alle niveaus helpen wij u kiezen)
  3. De belangrijke functies van de online omgeving (leerlingomgeving, methode instellingen, monitoren voortgang studenten)
  4. Het geven van een klassikale/groepsles met English Premium toegespitst op jullie school/situatie (communicatief les geven, kiezen van werkvormen)

Partners for Life

Ook na de implementatie blijven we betrokken bij uw school. De vragen na een half jaar zijn vaak weer anders dan bij de start. Doordat er dingen in de school veranderen veranderen soms ook wensen. Daarom vinden luisteren naar u essentieel. Op basis van uw wensen optimaliseren wij onze methode continu. Ons motto “Learning for Life” geld niet alleen voor de leerlingen bij het leren van Engels, maar ook voor ons in het partnership met u!

Gratis proeflicentie

Wilt u English Premium uitproberen? Start dan nu een gratis proeflicentie!