Meet our team

Marijn Verschuure

Marijn Verschuure

Graphic / UI designer

Lesboeken ontwerpen is een beetje als puzzelen. Hoe groot schrijft een leerling uit groep 5? Is deze stijl aansprekend voor 14-jarige scholieren? Kan een docent in één oogopslag zien wat de bedoeling van deze les is? Als grafisch ontwerper bij Holmwoods zijn dat de vragen waar ik me dagelijks mee bezighoud. Ik bepaal de stijl van elke methode, stel richtlijnen op en maak er dan samen met onze DTP’ers iets moois van. 

Naast het ontwerp van lesboeken ben ik ook verantwoordelijk voor het user interface design van de nieuwe digitale leeromgeving die we op dit moment ontwikkelen. Daarnaast bewaak ik de huisstijl van Holmwoods en zorg ik er samen met het salesteam voor dat onze reclameuitingen en marketingmaterialen er goed uitzien. En vanuit mijn achtergrond als taalkundige bemoei ik me ook af en toe met de inhoud van het lesmateriaal. 

Als ik niet aan het werk ben, zit ik graag op de gravelbike – de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug zijn prima gebieden om je eens lekker in het zweet te trappen. Op minder sportieve momenten lees ik graag – van Harry Potter tot Dostojevski – en speel ik gitaar. Wat dat laatste betreft: is er toevallig iemand die een punkband wil starten? Laat het me weten!