Tracks voor het MBO

Tracks is een adaptieve methode Engels voor het voortgezet onderwijs en het MBO.

Studenten leren online zelfstandig Engels en in de klas brengen ze in praktijk wat ze geleerd hebben; Blended Learning at its best.

Elke student werkt op zijn eigen niveau en in zijn eigen tempo, want als docent kunt u kiezen met welke “track” de student aan de slag gaat. Ideaal om niveauverschillen te overbruggen en toch het gewenste niveau te behalen!

 

Zelfstandig online oefenen

De student krijgt een eigen account waarmee hij of zij kan inloggen in de online leeromgeving. Omdat studenten  in een verschillend tempo Engels leren hebben we 2 Tracks ontwikkeld en de leerlijn adaptief gemaakt.

Door het instellen van slimme doelen ziet u precies wie op schema is. Ook de student heeft inzicht in zijn voortgang en weekdoel. Tevens zorgen alerts ervoor dat u gewaarschuwd wordt voor ‘afwijkingen’. Dit geeft rust en overzicht.

Kenmerken Tracks

Tracks Central Jubilee
Levels Pre-A, A1, A2,
B1, B2
Pre-A, A1, A2,
B1, B2
Units / level 12 12
Time / unit 2 hours 2 hours
Vocab 50-80 words
per unit
75-115 words
per unit
Listening & Reading Basic Advanced
Grammar Optional Compulsory

Voorbereid de praktijk in

Wanneer uw studenten in de praktijk Engels gebruiken, is dat vaak in het contact met anderstaligen; zoals het voeren van gesprekken, het schrijven van e-mails, het lezen van artikelen, handleiding, etc. Wij gaan uit van die praktijk, met relevante onderwerpen en input van diverse accenten.

Thema’s Tracks

Een greep uit de thema’s:

  • Reizen en vervoer
  • Kleding & Geld
  • Gezondheid en gezondheidszorg
  • Eten, drinken en koken
  • Hobbies en Muziek
  • Werk & Solliciteren
  • Noodgevallen & Eerste hulp

 

De klassikale les

In de les ligt de nadruk op actief bezig zijn met Engels. De bijgeleverde lesplannen en smartboardbronnen leveren inspiratie voor interactieve lessen, rollenspellen en groepsopdrachten.

Wellicht dat u graag beroepsgericht aan de slag gaat om praktijksituaties te trainen. Daar is ook volop gelegenheid voor. Of u onze werkvormen gebruikt, zelf ideeën uitvoert of kiest voor een mix, aan u de keuze.

Het didactisch concept

Qua didactiek komen Tracks en English Premium sterk overeen. Het grootste verschil is de keuze uit de verschillende tracks. 

Tracks is gebaseerd op twee pijlers:

Voor de klassikale lessen heeft Holmwood’s gekozen voor de communicatieve methode van taalverwerving. Heel praktisch dus.

Tracks uitproberen

Wilt u kennismaken met Tracks? Start dan een proeflicentie.

De prijs van Tracks wordt berekend op basis van het aantal leerlingen dat de methode gaat gebruiken. Wij maken graag een passende offerte.

Tracks bestellen

Tracks bestellen? Dat kan rechtstreeks of via uw schoolleverancier. Maar neem even contact op met ons dan bespreken we welke manier het beste bij u past.

EAN: 6013708342383