English Premium voor de basisschool

Holmwood’s English Premium is een methode voor basisscholen die het leren van Engels serieus nemen. Een leuke en interessante verhaallijn neemt de leerlingen mee naar Amerika en Engeland. Plaatsen zoals de Grand Canyon en de Route 66 komen ineens heel dichtbij en prikkelen de nieuwsgierigheid van de leerling.

Door een mix van klassikaal lesgeven en zelfstandig online werken is er veel variatie in de methode, kunt u eenvoudig differentiëren en heeft u inzicht in de vorderingen van elke leerling.

Sluit aan op onderbouwmethodes

Bij de ontwikkeling van English Premium is zowel rekening gehouden met scholen die al Engels geven vanaf groep 1 als met scholen die in groep 5 of 6 starten. English Premium sluit perfect aan op gangbare methodes in de onderbouw van de basisschool.

Bereidt optimaal voor op het VO

Er is vaak een groot niveauverschil tussen Engels in groep 8 en de brugklas. English Premium lost dit probleem op. U kunt uw leerlingen op een verschillend eindniveau afleveren, wat de aansluiting op vmbo, havo en vwo perfect maakt.

Voordelen

N
Doorgaande leerlijn PO-VO (flexibel start- en eindniveau)
N
Aansprekende verhaallijn
N
Authentiek Engels (Amerikaans en Brits)
N

Adaptief

N

Optimale differentiatie (van pre-A1 tot en met B2 beschikbaar)

N
Activiteiten voor in de les (digibordmaterialen en activity sheets)
N
Eenvoudig inzicht in voortgang leerlingen
N
Aantoonbaar hoog eindresultaat

Geen leerlingdevices vereist

Tijdens de lessen staat actief bezig zijn met Engels centraal. Vooral spreken en luisteren dus. De leerlingen hebben daarvoor geen eigen laptop of tablet nodig. Wanneer u wilt differentiëren is het handig dat een deel van de klas zelfstandig met behulp van een computer of tablet kan werken.

Leerkrachten over English Premium

We hebben voor het eerst de Citotoets afgenomen in groep 8, na 2 jaar werken met English Premium. De resultaten waren verbluffend goed! G. Janssen

Leerkracht, CBS De Bornput

Het is fijn om te merken dat er door de oefeningen al een woordenschat wordt opgebouwd, waar je in de lessen dan op verder kunt gaan. C. van Setten

Leerkracht, Koningin Julianaschool

Kinderen geven nu vanaf groep 7 al presentaties en spreekbeurten in het Engels; iets wat wij met onze vorige methode niet wisten te bereiken. R. Terlouw

Leerkracht, CBS De Ark

Kennismaken met English Premium

Wilt u kennismaken met de methode? We komen graag bij u langs voor een demo op uw werkgroepvergadering.

Wilt u eens praten met leerkrachten die English Premium al gebruiken? We brengen u graag met hen in contact!

Gratis proeflicentie

Start een gratis proeflicentie en ontdek de leeromgeving. U kunt de methode twee maanden lang gratis uitproberen.

Om het effect van de methode te ervaren, kunt u de methode met uw leerlingen uitproberen!