Voor wie is onze methode Engels?

Kids Groep 1 t/m 4

Met Kids leren de leerlingen van groep 1 t/m 4 spelenderwijs de basis van het Engels. Per leerjaar zijn er vijf thematische prentenboeken met bijbehorende handleidingen en flashcards. Onze overzichtelijke handleidingen leiden u ook rond door de spellen, liedjes en audioverhalen op het digibord.

 

Tweens Groep 5 t/m 8 online+books

Tweens is een avontuurlijke methode Engels voor groep 5 t/m 8. Online oefenen de leerlingen de vaardigheden en breiden ze hun taalkennis uit op hun eigen niveau. In hun kleurrijke adventure books maken de leerlingen puzzels, spelen ze spelletjes, schrijven ze dialogen en staat spreek- en gespreksvaardigheid centraal. De duidelijke handleidingen geven u inspiratie en houvast voor de klassikale lessen.  

Story Books

De storybooks zijn ontwikkeld om samen de spreek- en leesvaardigheid van de leerlingen te oefenen. Het gebruik van de storybooks is eenvoudig én effectief.

Words in a box

Op zoek naar leuke en leerzame spellen voor in de klas? Words in a box helpt om spelenderwijs Engels te leren en leerlingen uit te dagen om Engels te spreken op hun eigen niveau.

Classroom English

Staat u ook af en toe voor de klas en weet u niet meer hoe u iets zegt? Wij hebben de 100 meest gebruikte zinnen voor tijdens de les op een rij gezet met audio’s om uw uitspraak te oefenen. Zo kunt u zelfverzekerd uw lessen voorbereiden en spreekt u tijdens de les goed Engels. 

Tracks (VO)

Tracks is de blended learning methode voor het vmbo, havo en onderbouw vwo. Ideaal voor docenten die in de klassikale lessen actief met de leerlingen aan slag willen. De Tracks lessen zijn leuk voor de leerling als voor de docent; Tracks biedt veel activerende werkvormen interessante projecten.

Tracks (MBO -ISK)

Studenten leren online zelfstandig Engels en in de klas brengen ze in praktijk wat ze geleerd hebben. Dat is Tracks in een notendop.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies?

Zoekt u oefenmateriaal naast uw methode?