Nieuw!

English Premium Kids voor groep 1 t/m 4

English Premium Kids

Met English Premium Kids leren de leerlingen van groep 1 t/m 4 spelenderwijs de basis van het Engels. Aan de hand van een thematisch prentenboek leren de leerlingen nieuwe woorden. De flashcards en een duidelijke handleiding zorgen voor leuke, speelse lessen. Tevens zijn spelletjes, audioverhalen en liedjes voor het digibord beschikbaar.

 

Interesse in een zichtzending? Vraag hem aan en ontvang vanaf februari 2019 de prentenboeken, flashcards en handleidingen bij u op school. Tijdelijk toegang tot het digibord is ook mogelijk.

Doorgaande leerlijn van groep 1 t/m 8

English Premium Kids sluit naadloos aan op English Premium. Een combinatie van beide zorgt voor een doorgaande leerlijn van groep 1 t/m 8 en verder.

Met English Premium Kids krijgen de leerlingen alle vocabulaire aangeboden die in het eerste level van English Premium zit. Vandaar dat leerlingen die met Kids hebben gewerkt doorstromen naar het tweede level van English Premium.  

Kenmerken

N
Spelenderwijs
N
Thematisch
N
Concreet materiaal
N
Veel herhaling
N
Suggesties voor verrijking
N
Digibord

Overzichtelijke handleidingen

Overzicht materialen

Wij hebben vijf prentenboeken met bijbehorende handleidingen en flashcards per leerjaar (groep 1/2, 3 of 4). De lessen duren 30 minuten, maar u heeft genoeg werkvormen om 60 minuten binnen een week vol te krijgen. De digibord software zorgt ervoor dat u audio ondersteuning krijgt bij het prentenboek, klassikale spelletjes kunt spelen en liedjes kunt zingen.

Thema’s en niveaus

de seizoenen en het weer

de familie

het huis

de kleuren

het lichaam

de school

de dagen van de week

de kleding

de dieren

het eten

het voorstellen

de maanden van het jaar

de hobby’s

de humeuren

de sporten

Leerkracht aan het woord

Het is altijd fijn om even van leerkracht tot leerkracht te horen hoe het werken met English Premium Kids is. 

Demo English Premium Kids

Wilt u kennismaken met de methode? We komen graag bij u langs voor een demo op uw werkgroepvergadering.

Wilt u eens praten met leerkrachten die English Premium Kids al gebruiken? We brengen u graag met hen in contact!

Zichtzending aanvragen

Vraag gratis een zichtzending aan en ontvang hem bij u op school vanaf februari 2019. U kunt de methode drie maanden lang uitproberen. Vervolgens kunt u eenvoudig de materialen terugsturen naar Holmwood’s.